Safran Akü 7/24 Hizmetinizde

> SAFRAN AKÜ SATIŞ VE DESTEK > < 0546 823 10 10 <

> YOLDA KALAN MÜŞTERİLERİM İÇİN ACİL AKÜ HİZMETİ VERİYORUZ <

> 0546 823 10 10 <

> 0546 823 10 10 <

> satis@istanbulakucu.com <

Kadıköy Akücü

Kadıköy Akücü kapsamında Kadıköy ilçesinde bulunan tüm müşterilerimize 24 saat hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizin bize ulaşması halinde müşterilerimize ‘akü tamiri’, akü servisi, aracın bulunduğu yerde anında müdahale, akü değişimi ve eskiyen aküleri değiştirme gibi hizmeti vermekteyiz. Kadıköy ilçesinde bir problem yaşamanız veya eski akülerinizi değiştirmek istemeniz halinde, sorunlarınızı en kısa sürede halledip size güvenilir bir hizmet sunuyoruz.

KadıKÖY Akücü Akü Tamiri

‘Akü tamiri’ yaparken sizleri mağdur etmemek ve kaliteli hizmet vermek amacıyla öncelikle akünüzün ait olduğu markaya ve akünün ortalama ömrünü ölçmekteyiz. Akü ömürleri akünün markasına göre farklılık gösterse de ortalama akü ömrü 5 yıl ila 7 yıl arasında olmaktadır. Bunun dışında akünüz belli sebeplerden dolayı zarar görmüş olabilir. Bu zararı ve akü ömrünü tespit edip müşterilerimizin sıkıntılarını en hızlı ve güvenilir bir şekilde çözmek için var gücümüzle hizmet vermekteyiz.

Kadıköy Akücü Akü Fiyatları

Akü sorunu yaşadığınız veya akü değişimi yapmak istediğiniz akülerde, ‘akü fiyatları’ sunduğumuz bakım hizmetimizin çeşitliliğine göre farklılık göstermektedir. Aynı zamanda ‘akü fiyatları’ akünün ait olduğu markaya göre de farklılık göstermektedir. Akü fiyatları hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

Kadıköy Akücü

“Akü”, elektrik enerjisini kimyasal enerjiye dönüştüren, depolayan ve gerektiğinde serbest bırakan bir akım toplayıcıdır. Arabanızdaki marş motoru, doğru akım devreleri, ateşleme ve ışık alıcılarının tümü “aküler” ile çalışır. Kadıköy “Akü” servisi olarak tüm bilgilerimizle size yardım etmek için buradayız.

Bir arabadaki iyi kalitede bir “akünün” ömrü 5 ila 7 yıldır. Ancak, aracın uzun süre kullanılmaması veya yalnızca kısa geziler için kullanılması gibi birçok şeyler elbette “akü” ömrünü etkiler.

Uzun süre kullanılmayan araçlarda veya kışın daha fazla enerji tüketen araçlarda daha yüksek enerji tüketimi nedeniyle “akü” verimliliği düşebilir. Bakım yapmadan önce akünün yaşlanmasını beklemek yerine yılda bir kez “akü” testi yapmanız yeterli olacaktır. Kadıköy “Akücü” olarak aracınızın “aküsü” ücretsiz olarak kontrol edilecek ve size akünün son durumunu gösteren detaylı bir rapor verilecektir.

Korozyon, “akünün” bitmesine neden olan şeylerden biridir. Uzun süreli sıcak havalar da “akü” performansını artırabilir. Eğer “Akünüzü” test ettirmediyseniz, özellikle sıcak havalarda dikkatli olmalısınız.

Kadıköy “Akü” işletmemizde 7 gün 24 saat Kadıköy Oto “Aküsü” olarak hizmet vermekteyiz. Oto “Akü” Tamiri, “Akü” Değişimi ve Onarımı, Çıkarılabilir “Akü” konularında yılların tecrübesine sahip olup değerli müşterilerimize en iyi hizmetleri sunuyoruz.

Kadıköy “Akücü” firmamız olarak sizleri, elektrik ve mekanik alanında tecrübeli personellerimizin sizlere hızlı ve kaliteli hizmet sunacağı işletmemizde ağırlayıp hem teorik hem de pratik hizmet vermekten mutluluk duyarız.

 

> SAFRAN AKÜ SATIŞ VE DESTEK > < 0546 823 10 10 <

 

> YOLDA KALAN MÜŞTERİLERİM İÇİN ACİL AKÜ HİZMETİ VERİYORUZ <

 

> 0546 823 10 10 <

 

> 0546 823 10 10 <

 

> satis@istanbulakucu.com <